Αγουέρο Μπαρτσελόνα - Αυτός είναι ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία που φέρνει η ΑΕΚ / Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο.

Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ.

Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). O Î
O Î"καλέτι με Μέσι, Μάξι και Î'γουέρο σε μια φωτογραφία (pic from www.fosonline.gr
Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το . Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο. Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic).

Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00).

Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο. Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Ο σέρχιο αγουέρο σύμφωνα με το «beteve» ζητάει την άμεση αποδέσμευσή του από την μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να . Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο. Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το . Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic).

Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο. Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το .

Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Παρουσιάστηκε ο Ντε Î
Παρουσιάστηκε ο Ντε Î"ιόνγκ από την Μπαρτσελόνα - Sportlive.gr from sportlive.gr
Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο. Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο. Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό .

Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό .

Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Ο σέρχιο αγουέρο σύμφωνα με το «beteve» ζητάει την άμεση αποδέσμευσή του από την μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να . Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το . Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο. Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο.

Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic).

Ο σέρχιο αγουέρο σύμφωνα με το «beteve» ζητάει την άμεση αποδέσμευσή του από την μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να . Παρουσιάστηκε ο Ντε Î
Παρουσιάστηκε ο Ντε Î"ιόνγκ από την Μπαρτσελόνα - Sportlive.gr from sportlive.gr
Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Ο σέρχιο αγουέρο σύμφωνα με το «beteve» ζητάει την άμεση αποδέσμευσή του από την μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να . Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο. Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο.

Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το .

Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Ο σέρχιο αγουέρο πήρε μεταγραφή στην μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, λιονέλ μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Με αγουέρο κόντρα στη βαλένθια (pic). Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Ο σέρχιο αγουέρο σύμφωνα με το «beteve» ζητάει την άμεση αποδέσμευσή του από την μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να . Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο. Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το . Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Ο κουν αγουέρο μπήκε στην αποστολή της μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τη βαλένθια (17/10, 22:00). Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Η μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον σέρχιο αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον φαμπρίτσιο ρομάνο.

Αγουέρο Μπαρτσελόνα - Î'υτός είναι ο αδερφός του Λιβάι Î"καρσία που φέρνει η Î'ΕΚ / Της μπαρτσελόνα με τη βαλένθια στο «καμπ νου» (22:00), παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο σέρχιο αγουέρο.. Ο σέρχιο αγουέρο, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην μπαρτσελόνα, θα βρεθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» κανονικά για το σημερινό . Η μπαρτσελόνα, με τον σέρχιο αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «καμπ νου» απέναντι στη βαλένθια, αλλά κατάφερε . Για πρώτη φορά, από τη μέρα της μεταγραφής του στη μπαρτσελόνα, ο σέρχιο αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το . Κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της μπαρτσελόνα ο αγουέρο (pic). Ο προπονητής της μπαρτσελόνα, ρόναλντ κούμαν, άφησε να εννοηθεί ότι ο αργεντινός επιθετικός σέρχιο αγουέρο, θα μπορούσε να κάνει το .